SCRUM AGILE MENTORS

Cum poti folosi Agile in plan profesional si personal pentru a iesi cu bine din criza

3 pasi prin care devii mai competitiv folosind Agile

Pregateste-te sa iti pui intrebarile potrivite legate de modul in care lucrezi, care te vor ajuta sa gasesti raspunsuri si solutii pentru a gestiona mai bine incertitudinea si schimbarea, a dezvolta mindset-ul potrivit pentru a deveni mai competitiv pe plan profesional si personal.

Inscrie-te la webinar

In acest webinar

VEI INVATA

1

Sa analizezi situatia actuala si cum ai putea sa o imbunatatesti adoptand Agile

Care este cea mai mare provocare a modului tau actual de lucru, pe care criza a amplificat-o? O descoperim impreuna. Mai mult, exploram cum un mod de lucru Agil, implementat corect, te poate ajuta.

2

Sa iti identifici nevoile si sa iti stabilesti prioritatile

Intotdeauna exista mai multe solutii, dar cea mai buna este cea care raspunde nevoilor tale. Facem un pas mai departe, in sesiunea noastra exploratorie, pentru a identifica nevoile tale concrete si prioritatile tale pe termen mediu si lung.

3

Sa identifici si sa-ti asumi rolul potrivit pentru tine

Daca un job este cautat sau suna bine la prima vedere, nu inseamna neaparat ca ti se si potriveste. In aces pas, exploram ce rol te-ar pune in valoare, pe baza competentelor, experientei si a punctelor tale forte. Si, la fel de important, ce iti aduce bucurie si te motiveaza in activitatea ta de zi cu zi.

4

Cum sa depasesti cu bine aceasta perioada de criza

Intr-un mediu aflat in permanenta schimbare, in care ajungem sa ne concentram doar pe urgente si rezolvarea lor pe banda rulanta, cred cu tarie ca un mod de lucru mai smart te poate ajuta sa devii mai competitiv, mai apreciat si mai multumit de activitatea ta, in fiecare zi.

ATENTIE!

Acesta sesiune exploreaza un mod de lucru care te poate ajuta sa iesi cu bine din criza si, mai mult decat atat, sa te dezvolti si sa obtii rezultate din ce in ce mai bune pe termen mediu si lung.

Aceasta sesiune este pentru tine daca vrei sa faci diferenta in compania, departamentul sau proiectul tau sau daca esti in cautarea unei schimbari la nivel profesional sau personal, in viata de zi cu zi.

Vino alaturi de mine pentru a primi toata informatia de care ai nevoie pentru a afla daca modulul de lucru Agile te poate ajuta si ce ai de facut, concret, in aceasta directie.

Cu totii suntem foarte ocupati, cu totii suntem permanent in criza de timp, dar acordand aceasta ora si jumatate din timpul tau, poti obtine claritatea de care ai nevoie!

Acest webinar este pentru tine daca...

  • Urmeaza sa lucrezi intr-un mediu de lucru Agile si ai nevoie sa intelegi cum te poate ajuta, la ce sa te astepti si ce trebuie sa mai inveti pentru a putea obtine cele mai bune rezultate
  • Lucrezi in dezvoltarea de produse, proiecte sau, pur si simplu, in zona de business, si vrei sa vezi daca Agile este raspunsul problemelor cu care te confrunti
  • Ai auzit de Agile, esti curios, dar ai nevoie de mai multa informatie pentru a stabili daca merita sa investesti timp si energie pentru a te dezvolta in aceasta directie

Cine sunt eu si cum am dezvoltat acest webinar

Inca din 2013 am instruit si am lucrat activ cu echipe Agile, in cea mai mare parte in proiecte medii si mari, de peste 100 de persoane si bugete de pana la 20 mil. euro. 

In acesti 20 de ani de lucru in proiecte, am ajuns sa descopar ingredientele cheie care fac diferenta intre o poveste care pare faina din exterior si una care este cu adevarat pozitiva si satisfacatoare pentru cei care o traiesc in fiecare zi. Si am identificat lucrurile concrete care fac diferenta si imbunatatesc atat rezultatele profesionale, cat si viata celor implicati in aceasta activitate.

In ultima perioada, am primit numeroase intrebari din partea profesionistilor si pasionatilor de project management din comunitatea cipriancucu.ro legate de criza. Si le-am simtit anxietatea, teama si nesiguranta.

Acest webinar este raspunsul meu la problemele pe care mi le-au semnalat, modul meu de a incerca sa ajut si sa ofer o solutie.

Am investit doua luni de munca in pregatirea lui, alaturi de echipa mea, pentru a dezvolta, pas cu pas, un proces cat mai simplu si intuitiv de Agile awareness & discovery in contextul crizei.

Vreau sa te ajut sa depasesti cu bine aceasta perioada. Iar primul pas pe care trebuie sa il faci este sa gasesti raspunsul tau la intrebarea: modul de lucru Agile poate face acest lucru pentru mine?

Alege data si ora care se potrivesc cel mai bine cu programul tau si..

Ne vedem la webinar!

Ciprian

Inscrie-te la webinar