AGILE DISCOVERY SESSION

Introducere în modul de lucru Agile

3 pași esențiali pentru un start reușit

Pregătește-te să afli tot ce ai nevoie să știi, înainte de a porni în călătoria ta Agile, dacă:

  • urmărești o schimbare de carieră în această direcție
  • echipa ta urmează să adopte Agile, și vrei să ai mai multe informații despre ce te așteaptă
  • vrei să descoperi dacă acest mod de lucru aflat în trend este soluția potrivită pentru tine
Vreau să mă înscriu la webinar

In acest webinar

VEI DESCOPERI

1

Modul de lucru Agile și avantajele pe care ți le poate aduce în activitatea ta de zi cu zi

Care sunt problemele cu care te confrunți în actualul tău mod de lucru? Le descoperim împreună și exploram cum un mod de lucru Agil, implementat corect, te poate ajuta.

2

Cum funcționează Scrum, cel mai frecvent folosit framework Agile

Întotdeauna există mai multe soluții, dar cea mai bună este cea care răspunde nevoilor tale. Facem un pas mai departe, pentru a afla cum sunt puse în practică principiile Agile în framework-ul Scrum.

3

Rolurile din echipa Scrum și care ar fi cel mai potrivit pentru tine

Explorăm rolurile Scrum, pentru a-l descoperi pe cel care te-ar pune cel mai bine în valoare, pe baza competențelor, experienței și a punctelor tale forte. Și, la fel de important, care dintre ele și-ar aduce aduce bucurie și te-ar motiva în activitatea ta de zi cu zi.

ATENTIE!

Această sesiune explorează un mod de lucru care te poate ajuta să te dezvolți și să obții rezultate din ce în ce mai bune, pe termen mediu și lung.

Această sesiune este pentru tine dacă vrei să faci diferența în compania, departamentul sau proiectul tău, sau dacă ești în căutarea unei schimbări pozitive la nivel profesional sau personal.

Vino alături de mine, pentru a primi toată informația de care ai nevoie pentru a afla dacă Agile te poate ajuta și ce ai de făcut, concret, în această direcție.

Acest webinar este pentru tine daca...

  • Urmează să lucrezi într-un mediu Agile și vrei să înțelegi cum te poate ajuta, la ce să te aștepți și ce trebuie să mai înveți pentru a putea obține cele mai bune rezultate
  • Lucrezi în dezvoltarea de produse, proiecte sau, pur și simplu, în zona de business, și vrei să afli dacă Agile este răspunsul problemelor cu care te confrunți
  • Ai auzit de Agile, ești curios, dar ai nevoie de mai multă informație pentru a stabili dacă merită să investești timp și energie pentru a te dezvolta în această direcție

Cine sunt eu si cum am dezvoltat acest webinar

Încă din 2003, am instruit și am lucrat activ cu echipe Agile, în cea mai mare parte în proiecte medii și mari, de peste 100 de persoane și bugete de până la 20 mil. euro.

În acești 20 de ani de lucru în proiecte, am ajuns să descopăr ingredientele cheie care fac diferența între o poveste care pare faină din exterior și una care este cu adevărat pozitivă și satisfăcătoare pentru cei care o trăiesc în fiecare zi. Și am identificat lucrurile concrete care fac diferența și îmbunătățesc atât rezultatele profesionale, cât și viața celor implicați în această activitate.

Am dezvoltat acest webinar, împreună cu echipa mea, pentru a-ți oferi,

pas cu pas, un proces cât mai simplu și intuitiv de Agile awareness & discovery.

Vreau să te ajut să obții claritatea necesară pentru a lua decizia cea mai potrivită pentru tine!

Alege data și ora care se potrivesc cel mai bine cu programul tău și..

Ne vedem la webinar!

Ciprian

Vreau să mă înscriu la webinar